награда милошево гушчије пероНАГРАДА МИЛОШЕВО ГУШЧИЈЕ ПЕРО

  Награду је установило Удружење „Милош Милојевић“ из Црне Баре. Додељује се истакнутим новинарима, књижевницима, песницима, пубилицистима, који својим пером доприносе представљању лика и дела Милоша С. Милојевића. Награду чини истинско гушчије перо, на дрвеној основи са исписаним именом и презименом награђеног.

  Верујемо да ће награда бити додатни мотив да и у будућности награђени пером и даље пише о неумрлом Милошу С. Милојевићу.

  Како је награда настала:

  Награда је уникатна. Настаје у бившем Јордану, садашњој Милошевој Црној Бари у Мачви. Само гушчије перо је истинско перо гуске из мини органске фарме гусака удружења „Милош Милојевић“ Црна Бара, које се узгајају недалеко од Цркве Вазнесења Господњег у Црној Бари.

  Гушчије перо пише! Награда и мултифункционална, као што је и сам Милојевић био - мултидисциплинарна личност! Тако да из овог пера награђеног, могу настати нова дела.

  Поред свега награда је изузетно атракитвна и као таква лако се може поставити вертикално на зид или хоризонтално на равну површину.

  НАГРАЂЕНИ  Донације

  УКОЛИКО ИМАТЕ МОГУЋНОСТИ И ЖЕЉУ ДА ПОМОГНЕТЕ РАД УДРУЖЕЊА "МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ" ЦРНА БАРА, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

  5 10 20 50 50 pejpal

  ЧУВАЈМО СРБСТВО!
  Хвала Вам.

  3. ДАНИ МИЛОША С. МИЛОЈЕВИЋА - 2020.

  Пословни подаци

  Удружење „Милош Милојевић“

  В.Марјановића бр.6, Црна Бара
  ПИБ: 110071060
  Матични број: 28231504

  Текући рачун:

  200-2885130101013-82

    APR     PIB
    pdf     pdf

  Design by Novica.info